Foto af Jean Hersholt.
Danske Jean Hersholt i rollen som læge fortæller om omfanget af syfilis i Skandinavien i forhold til New York. Billede fra film udgivet af US Public Health Service i 1943 med navnet “To the People of the United States”.

Alle filmoptagelser, fotografier og andet materiale på Vores gamle Danmark er udgivet enten efter aftale med ejeren (eller efterkommere af ejeren) af rettighederne til materialet eller på baggrund af en vurdering af, at materialet ikke er ophavsretsligt beskyttet på en måde, som forhindrer udgivelse på Vores gamle Danmark.

En vurdering af at materialet ikke er ophavsretsligt beskyttet, er dog kun min vurdering, og hvis nogen rettighedshavere til materiale udgivet på Vores gamle Danmark er uenige i en sådan vurdering, så kan jeg kontaktes på kjaersoeren@gmail.com, og jeg vil straks fjerne materialet fra de steder, jeg har udgivet det.

Du kan læse i kildeangivelsen på de enkelte indlæg, på hvilken baggrund jeg har lavet en sådan vurdering. Jeg opfordrer andre, som ønsker at bruge materiale udgivet på Vores gamle Danmark til at foretage deres egen vurdering. Jeg tager intet ansvar for andres brug af materiale.

Jeg sætter i øvrigt en stor ære i at kreditere ophavsmænd efter god skik. Det er dog desværre ikke altid muligt at finde frem til navnene på de originale skabere af historisk materiale. Hvis du kender navnene på skabere af materiale udgivet på Vores gamle Danmark, så kontakt mig meget gerne, så jeg kan kreditere personen.

Hvis du selv har materiale, som du ønsker at dele på Vores gamle Danmark, så kan du læse mere her.

Mange tak for at følge med her på Vores gamle Danmark.

Venlig hilsen
Journalist Søren Kjær