Om Vores gamle Danmark

Vores gamle Danmark er et historiemedie, der blandt andet udgiver artikler, fotos og filmoptagelser samt faciliterer brugerfællesskaber om danmarkshistoriske emner.

Historiemediet udkommer på voresgamledanmark.dk og sociale medier som Instagram, Facebook og YouTube.

Vores gamle Danmark er drevet af mig – journalist Søren Kjær. Jeg kan kontaktes via e-mailadressen kjaersoeren@gmail.com eller på telefon 31 20 31 77. Læs mere om min baggrund her.

Et særligt ønske for dette medie er at give mulighed for, at alle kan bidrage med deres viden og oplevelser fra danmarkshistorien. Derfor opfordrer jeg alle til at bidrage i kommentarfelterne med egne erfaringer, familiehistorier og viden relateret til historierne her på siden.

Hvis du ligger inde med filmoptagelser, fotos, lydoptagelser eller andet materiale, som du gerne vil dele til glæde for andre, så kontakt meget gerne Vores gamle Danmark. Alt materiale har som udgangspunkt interesse, så skriv endelig, hvis du har den mindste fornemmelse af, at det kunne være interessant for andre. Det kunne eksempelvis være gamle hjemmevideoer, familiefotos eller kassettebånd med familiemedlemmers livshistorie. Vores gamle Danmark dækker gerne omkostninger til digitalisering, hvis vi laver en aftale om udgivelse her på siden. Du kan læse mere her.

Hjemmesiden voresgamledanmark.dk er under udvikling. Det samme gælder for privatlivspolitikken, som du kan finde på denne side:
https://voresgamledanmark.dk/privatlivspolitik/

Mange tak for din interesse. Rigtig god dag her fra.

Venlig hilsen
Søren Kjær

Mere om Vores gamle Danmark