Del din mening om Vores gamle Danmark i ny brugergruppe

0
2383

Brugergruppe: Hjælp Vores gamle Danmark med at blive bedre til at formidle danmarkshistorien ved at bidrage med din mening i ny Facebook-gruppe.

Hvad synes du om Vores gamle Danmarks arbejde med at formidle danmarkshistorien?

Vores gamle Danmark er et historiemedie, som udgiver artikler, fotos og filmoptagelser samt faciliterer fællesskaber om Danmarks historie.

Læs mere om Vores gamle Danmark her.

Jeg vil meget gerne blive endnu bedre til at formidle interessante emner fra Danmarks historie til alle jer, som følger med. Derfor vil jeg gerne høre, hvad du synes om projektet.

For at give folk mulighed for at dele deres mening om Vores gamle Danmark og få indflydelse på nye og eksisterende tiltag, har jeg oprettet en Facebook-gruppe, der fremover vil fungere som Vores gamle Danmarks officielle brugergruppe.

I gruppen vil jeg løbende dele overvejelser og informationer om arbejdet med projektet og indgå i dialog om dette. Og jeg håber, at folk vil bidrage med forslag, kommentarer og ideer til forbedringer.

Du kan finde Facebook-gruppen her:
https://www.facebook.com/groups/1045128895655549

Jeg håber, du har lyst til at dele din mening om Vores gamle Danmarks arbejde. Det vil være en meget stor hjælp til at gøre historieformidlingen bedre.

Mange tak for interessen for projektet.

Venlig hilsen
Journalist Søren Kjær